Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

YritysTiDo Group Ky on suomalainen yritys ja vastuullinen sellainen. Yritys kuuluu lakisääteisiin rekistereihin sekä toiminnan vastuuvakuutus on 0,5milj. euroon asti. Y-tunnuksen (2066595-8) avulla voitte tarvittaessa tarkistaa rekisteritiedot YTJ:n tai Tilaajavastuu.fi kautta ja varmistua siitä, että esim. saneerauskohteissa olette yksityisenä henkilönä oikeutettu kotitalousvähennykseen sekä lakisääteiset velvoitteet on hoidettu. Näin ollen kanssamme on turvallista asioida ja tilaaja välttyy mahdollisilta jälkiseurauksilta.

Tarjoamme palveluitamme yksityishenkilöille, yrityksille, taloyhtiöille sekä aliurakointina isommille rakennusliikkeille pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Yrityksen toimialaan kuuluvat rakennusalan palveluiden lisäksi erilaiset liikunnan palvelut.

Yrityksemme pääasiallisena toimena on rakentaminen. Teemme niin korjausrakentamista kuin uudisrakentamistakin kodeista liiketiloihin ja muihin julkisiin tiloihin. Rakennuspuolen ammattitaitoa ja vankkaa työkokemusta yritykseltämme ja yhteistyökumppaneiltamme löytyy reilusta 15:sta vuodesta yli kolmeenkymmeneen vuoteen saakka.

Asiakaskuntamme muodostuu vaativista ja laatutietoisista henkilöistä ja yhteisöistä, jotka osaavat arvostaa hyvää työn jälkeä ja laatua, mikä on yrityksemme toiminnan perusta. TiDo Group:n arvoihin kuuluvat sekä hyvä laatu, että kokonaisvaltainen ja luotettava palvelu.

Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä tarkoittaa käytännössä yhteistyön aloittamista jo työn suunnitteluvaiheessa, jolloin osaamisemme pääsee oikeuksiinsa. Kuten sanonta kuuluu: Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, ja lopputuloksesta muodostuu paras mahdollinen.

Kokonaisuuden onnistuminen muodostuu monista osatekijöistä. Toisin sanoen mitä vähemmän on tekijöitä, sitä helpompi on työn toteuttaminen ja toivotun lopputuloksen saavuttaminen. Ja sitähän me kaikki tietenkin haluamme!

TiDo Group Ky, Pohjoinen Pikatie 608, 04920 SAARENTAUS, Puh. 045 638 8174

  näytä normaaliversio » Ylös