Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

Palvelut


Rakennuspalvelut

Suoritamme kaikki työt joko tuntilaskutuksena tai urakointina riippuen kohteesta. Tehdylle työlle 24 kuukauden takuu. Tarvittaessa pyrimme hoitamaan paikalle myös sähkö- sekä putkimiehet.

MUISTATTEHAN MAHDOLLISUUTENNE KOTITALOUSVÄHENNYKSEEN (www.vero.fi) !

VuokrauspalvelutKUOMULLINEN PERÄKÄRRY

Vuokraamme myös suurehkoa kuomullista peräkärryä. Kärryn sisämitat: korkeus n. 150-170cm, sisäleveys n. 175cm, sisäpituus n. 350cm sekä kantavuus 1350kg. Kyseisen peräkärryn vetoauton jarrullinen vetokyky oltava vähintään 1800kg. Kärryssä on myös kippi mahdollisuus, joka helpottaa esim. mönkijän tai moottorikelkan lastausta. Kyytiin mahtuu esim. 2kpl moottorikelkkoja. Hinnoittelu menee lainattavan ajan mukaan. Kannattaa soittaa ja kysyä tarkemmin.

LiikuntapalvelutLiikunnan palvelut kuuluvat yrityksemme lisäpalveluihin, joita tarjoamme yksityisille ja yrityksille sekä aikuisille että lapsille. Alan koulutusten lisäksi meiltä löytyy useamman vuoden työkokemusta erilaisten ryhmien liikunnan suunnitteluista ja ohjauksista. Teemme myös henkilökohtaisia ohjelmia ja ohjausta yksilöllisesti.

Palveluina on mahdollista tilata mm. ohjattu kuntopiiri, juoksukoulu, kuntonyrkkeilyä, erilaista ohjattua ryhmäliikuntaa, henkilökohtaista ohjausta, ulkoliikuntaa, sisä-ja ulkokahvakuulailua tms. Aina kannattaa tiedustella, vaikka ei juuri näitä haluaisikaan, sillä olemme joustavia ja pyrimme palvelemaan mahdollisimman monipuolisesti, iloisella mielellä ja ammattitaidolla. Kustannukset määräytyvät ryhmän koon, suunnittelun ja toteutuksen mukaan.


TiDo Group Ky, Pohjoinen Pikatie 608, 04920 SAARENTAUS, Puh. 045 638 8174

  näytä normaaliversio » Ylös