Hieronta ja Hyvinvointi Tiia Aiello

LiikuntapalvelutLiikunnan palveluita on tarjolla lapsista aikuisiin sekä yksityisille ja yrityksille. Alan koulutusten lisäksi meiltä löytyy yli 15 vuoden työkokemus erilaisten ryhmien liikunnan suunnitteluista ja ohjauksista. Teemme myös henkilökohtaisia ohjelmia ja ohjausta yksilöllisesti.

Palveluina on mahdollista tilata mm. ohjattu kuntopiiri, juoksukoulu, kuntonyrkkeilyä, erilaista ohjattua ryhmäliikuntaa, henkilökohtaista ohjausta, ulkoliikuntaa, sisä- ja ulkokahvakuulailua tms. Aina kannattaa tiedustella, vaikka ei juuri näitä haluaisikaan, sillä olemme joustavia ja pyrimme palvelemaan mahdollisimman monipuolisesti. Kustannukset määräytyvät ryhmän koon, suunnittelun ja toteutuksen mukaan.

Iäkkäämpien ihmisten liikunnan kykyä voidaan pitää paremmin yllä säännöllisellä liikunnalla, johon esimerkiksi palvelutaloissa ei aina ole hoitohenkilökunnalla aikaa. Tässä palvelussa yhdistyy terapeuttisempi hoito liikuttamisella ja tarvittaessa myös hieronnalla sekä raajanivelten mobilisoinnilla. Kaikki asiakkaan tarpeiden mukaisesti palvellen.

Ota rohkeasti yhteyttä!
TiDo Group Ky, Pohjoinen Pikatie 608, 04920 SAARENTAUS, Puh. 045 638 8174